Не лише в банкоматі: розжитися готівкою тепер можна і в касі супермаркету

Найпопулярніші українські банки синхронно із торговою мережею запускають сервіс зняття готівки

1195

Щоби зняти зі своєї картки готівку, українцям більше не доведеться бігати, висолопивши язика, у пошуках банкомату. Тепер можна буде розжитися готівковими коштами і в касі супермаркету, інформує delo.ua.

З 1 серпня клієнти “ПриватБанку” зможуть знімати готівку у  POS-терміналах Приватбанку в мережах магазинів Varus, “Фора”  и “Сільпо”. Гроші тут можна буде зняти з будь-якої дебетової картки клієнта.

Але перед тим треба буде здійснити покупку в супермаркеті на будь-яку суму, розрахувавшись за придбаний товар карткою, і потім сказати, що ви хоче зняти готівку. Сума готівки обмежена: максимум 500 гривень – за одну транзакцію.

Аналогічний сервіс також запроваджує для своїх клієнтів і “Ощадбанк”.

Наразі є відомості про те, що готівку можна зняти в мережі магазинів VARUS, а також на заправках VOG  і в мережі  “Аптека низьких цін”. Однак уже до кінця поточного року цей сервіс мають намір впровадити і в інших мережах супермаркетів, а також у дрібних магазинах. Останнє особливо актуально в невеликих населених пунктах, де кількість банкоматів обмежена, і людям деколи доводиться долати чималу відстань і гаяти немало часу, щоби зняти готівку.

" " " "