Докатався꞉ за сумнівні розваги з чужими автівками жителю Ізяслава загрожує позбавлення волі

Молодик, задля розваги, викрадав автівки та згодом повертав їх власникам

502

Двадцятичотирьохрічний чоловік, який мешкає у Ізяславі, декілька діб підряд, викрадав автівки містян аби покататися. Потім повертав їх на місце, забираючи звідти лише магнітоли.

Неодноразово до правоохоронців Ізяслава надходили повідомлення від місцевих мешканців про крадіжки з авто та крадіжки власне транспортних засобів. Як правило, автомобілі  зникали вночі, а згодом їх повертали на місце. Свідків та очевидців цих подій не було, бо зловмисник робив свої справи під покровом ночі.

Та все ж правоохоронцям вдалося не лише встановити особу «жартівника»‒крадія, а й його затримати.

Зꞌясувалося , що таким чином , «розважався» 24‒річний ізяславчанин. Він завдавав прикрощів  власникам  автомобілів «ВАЗ».  Вночі молодик підбирав ключі та проникав до автомобілів, припаркованих біля житлових будинків, розповіли у Шепетівському РУП.

Далі чоловік катався нічним містом, а потім повертав автівку назад. Тільки ось, коли там була магнітола, то її  нічний гість одразу ж прихоплював із собою.

Скільки б ще тривали ці розваги невідомо та їх припинили правооохоронці. Отож, любитель покататися на чужих автівках, нині дає зізнавальні  покази та співпрацює  з слідством. Поліцейські провели в його помешканні санкціонований обшук та виявили три магнітоли.

Встановлено, що молодик  щонайменше  чотири рази викрадав чужі автівки та тричі поцупив магнітоли. Його перевіряють на причетність до інших подібних злочинів.

За фактами подій розпочато кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно». Отож , за сумнівні розваги молодиеу загрожує позбавлення волі  терміном до 8 років із конфіскацією майна. Наразі триває слідство

" " " "