Потрощений череп і численні гематоми: наслідки “розборок” двох чоловіків у Хмельницькому

Молодший лупцював старшого усім, що під руку потрапило

1016

Інцидент стався учора ввечері в одному з будинків по вулиці Гагаріна в обласному центрі. Невдовзі після 22-ї години поліцейським зателефонувала співмешканка потерпілого 48-річного чоловіка. Жінка повідомили, що її чоловіка сильно побив його товариш по чарці, з яким вони пиячили у квартирі потерпілого.

Під час пиятики між чоловіками виникла сварка, яка швидко перейшла у бійку. Молодший, 28-річний, виявився спритнішим та почав гамселити старшого кулаками по голові. Але того йому видалось замало, і він схопив дерев’яну скалку та кілька разів ударив нею господаря квартири по голові.

У цей момент жінка повернулася додому і застала моторошну криваву картину. Побачивши її, кривдник утік. А вона відразу заходилась викликати медів та поліцію.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському районі теща завадила зятеві зарізати її доньку

Потерпілого повезли у нейрохірургію обласної  лікарні. При огляді в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, численні гематоми на поверхні голови, а також перелом кісток склепіння та основи черепа. Лікарі не дають ніяких прогнозів та оцінюють його стан як вкрай важкий.

Поліція, тим часом, за гарячими слідами, затримала зловмисника та відкрила кримінальне провадження. Вчинене ним злодіяння класифікують за ч.1 статті 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження).  За таке передбачена відповідальність у вигляді 5-8 років ув’язнення.

" " " "