Пиятика перейшла у бійку, а бійка скінчилася смертю: трагедія в Ізяславському районі

Побитого чоловіка з тяжкими травмами ніхто й не думав везти в лікарню

1735

В Ізяславському районі поліція затримала 31-річного місцевого жителя за підозрою в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Трагедія сталась у селі Михля Ізяславського району. 21 вересня двоє чоловіків пиячили. Згодом, під впливом алкоголю, зчинили сварку, яка, цілком природно, перейшла у бійку. В результаті, 31-річний житель села наніс своєму 35-річному товаришу по чарці важкі травми, які виявились несумісними з життям.

Побитий чоловік ще три дні після тього пролежав дома у ліжку та й помер. Лише після його смерті співмешканка покійного звернулась до поліції.

Читайте також: Вбивство копами 5-річного Кирила: зброю досі не знайшли, покарання для вбивць може не бути

Експертиза виявила у покійного перелам носа і велетенську гематому на потилиці. Смерть настала саме через внутрішній крововилив у мозок від сильного удару в голову.

Зловмисника затримали. Відповідно до закону йому загрожує до 10 років позбавлення волі, і, очевидно, він своє одержить. Ось тільки залишилось нез’ясованим, чому за три дні до побитого і безпорадного чоловіка ніхто не викликав швидку допомогу? Можливо, вчасне втручання медиків могло би врятувати йому життя.

" " " "