Хмельницький відвідали учасники надмарафонського пробігу «Схід і Захід разом»

Надмарафонський пробіг стартував 30 липня із міста Львова

501

Захід приурочений до 30−ї річниці Незалежності України та має на меті продемонструвати ідею державної єдності та популяризувати здоровий спосіб життя. Маршрут пробігу Львів-Сєвєродонецьк охопить дев’ять областей: Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Донецьку та Луганську. У пробізі беруть участь двоє львів’ян та житель Краматорська. Чергуючись, вони мають подолати відстань, що становить майже 1400 кілометрів. Крім того, за маршрутом пробігу, до них долучаються і місцеві спортсмени.

Вчора, 2 серпня, учасників надпробігу зустрічали у Хмельницькому. Тут до них долучилися і ветерани Федерації легкої атлетики. Уже сьогодні, 3 серпня, учасники продовжать свій шлях за маршрутом  Пирогівці-Голосків-Меджибіж-Летичів. А після ночівлі, вранці, 4 серпня, вирушать на Вінничину. Завершити пробіг планують 24 серпня у Сєвєродонецьку.

З собою учасники надмарафону несуть український прапор, який символізує єдність. На ньому залишають свої підписи представники громад тих населених пунктів, які входять до маршруту надпробігу. А по завершенню надмарафону цей прапор подарують Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, що недавно Камꞌянець−Подільський відвідали учасники «Мотопробігу Єдності»

" " " "