Хмельничанка показала пꞌятий результат на Олімпіаді в Токіо

Легкоатлетка Марина Бех−Романчук − відома спортсменка, що брала участь в Олімпійських іграх

921

Вона  спеціалізується на стрибках у довжину та неодноразово підтверджувала свою майстерність перемогами у світових чемпіонатах та змаганнях, де виборювала медалі. Олімпійські Ігри в Токіо стали другими у її карꞌєрі.

Спортсменка пройшла кваліфікацію та потрапила до фіналу Олімпійських ігор. Однак, сам фінал виявився дуже драматичним та несподіваним, як і для уболівальників, так і для самої спортсменки.

Зробивши два заступи, українка показала результат у 6, 88см. Після цього було знову два заступи. Остання спроба, яка могла підняти легкоатлетку вище, на жаль, також не вдалася, тому у фінальному протоколі Марина Бех−Романчук  була лише пꞌятою, повідомляють у Національному олімпійському комітеті.

Пꞌята позиція, звичайно, розчарувала і спортсменку, і її вболівальників. Сама  ж спортсменка прокоментувала свій виступ ꞉«Розчарована стрибками, найбільше засмучує те, що я розчарувала своїх вболівальників. Я отримала чимало повідомлень від людей, які вірили в мене, мотивували мене. Шкода, що не досягла того, заради чого сюди приїхала»,− цитують її слова на офіційній сторінці НОК

Проте хмельничани все ж пишаються своєю землячкою, вірять у неї та сподіваються на її нові перемоги у майбутньому

" " " "