У Кам’янці-Подільському стартує музичний фестиваль «Республіка»

Початок фестивалю вже завтра, 27 серпня

1089

Протягом трьох днів на сценах фестивалю виступить майже 70 виконавців. У цьому році використають 4 сцени, які будуть розміщені на території Камꞌянець−Подільської фортеці. Головна сцена фестивалю розміщена безпосередньо у Старій фортеці, три інших – на Північному дворику, у башті фортеці, де знаходиться колодязь та на площі Польський ринок. Крім того, окрему сцену фестивалю розташують на Руській брамі, повідомляє Вдало.Інфо.

Хедлайнерами фестивалю стануть «Один в каное», «Жадан і собаки», «Скрябін», Степан Гіга. Планують також, що на сценах фестивалю виступлять і молоді поки ще невідомі виконавці.

Виступи учасників можна буде побачити онлайн. Адже організатори запланували онлайн трансляцію, яка допоможе показати не лише усю потужність фестивалю, а й усі туристичні принади Камꞌянця−Подільського.

Гості з інших міст зможуть дістатися на фестиваль артпотягом «Гоголь фесту», який цьогоріч відвідає шість найкращих фестивалів країни, серед них і фестиваль «Республіка». Потяг прибуде до Камꞌянця−Подільського уже завтра, якраз на початок фестивалю.

Отож, камꞌянчани та гості міста матимуть чудову можливість поринути у чудовий світ музики та фестивальну атмосферу.

Нагадаємо, що на «Respublica FEST 2021» вирушає артпотяг «ГогольTrain»

" " " "