«Україна Разом!» ꞉ Хмельницький приєднається до рекорду світового рівня

23 серпня, у День Державного Прапора, у Хмельницькому завершуватиметься всеукраїнська акція «Україна Разом!»

783

В рамках цієї акції у небо піднімають гігантський Прапор нашої держави. Розміри полотнища 12 м на 18 м. Стяг, за допомогою спеціальних дронів, злітав у повітря вже у різних містах нашої держави, як на сході, так і на заході.  Зокрема, свідками польоту величезного прапора були мешканці Авдіївки, Чонгара, Сум, Словꞌянська та Львова. Тепер уже черга здійснити політ Прапора прийшла до хмельничан, повідомляє  Depo. Хмельницький .

23 серпня о 14 годині у Хмельницькому здійснять перший зліт прапора. Дійство відбуватиметься на площі біля кінотеатра Шевченка. О 15:00 годині Прапор підніматимуть вдруге. Вже від майданчика біля ТЦ «Дитячий світ». О 16:30 Прапор підійматимуть ще раз знову ж з площі біля кінотеатру Шевченка. Востаннє зліт Прапора заплановано на 18 годину у Молодіжному парку.

Отже, на хмельничан чекає захоплююче, високопатріотичне і надзвичайне дійство, яке до того ж претендує на встановлення світового рекорду.

До речі, хмельничани та гості обласного центру, котрі народилися у період Незалежної України, зможуть долучитися до встановлення національного рекорду зі створення картини

" " " "