На День Незалежності у Хмельницькому встановлюватимуть новий рекорд

Хмельничани, які народилися в період Незалежної України, розмальовуватимуть картину

814

24 серпня хмельничани та гості міста встановлюватимуть новий рекорд, який приурочать до Дня Незалежності, повідомляє видання «Є». Усі розмальовуватимуть картину, яка буде розміщена на Майдані Незалежності, що в обласному центрі. Контур малюнка попередньо нанесе художник, а вже люди, яких організовуватимуть у групи чисельністю до 30 осіб, по черзі розмальовуватимуть зображення. Усі необхідні для малювання інструменти роздадуть організатори.

На картині, розміром 2х5 метрів, зобразять сімꞌю з чотирьох осіб, вбраних у вишиванки. Тато, мама, син та дочка будуть зображені на тлі жовтого поля та соняшників, а над ними зобразять блакитне небо. Готову роботу передадуть у Хмельницьку ОДА.

Організатори рекорду  ГО «Хмельниччина без сиріт»  проводять попередню реєстрацію  учасників,проте, якщо хтось не встигне зареєструватися засмучуватися не варто, адже охочі зможуть долучитися до створення картини і в день встановлення рекорду, пише видання “Є”.

Сподіваються, що у встановленні рекорду візьмуть участь 600-700 жителів області, що дозволить побити попередній рекорд,до встановлення якого долучилося 500 осіб.

Нагадаємо, що у Камꞌянці−Подільському проведуть забіг з Прапором , приурочений до Дня Державного Прапора України

" " " "