На Хмельниччині чаркування закінчилося тяжкими тілесними ушкодженнями

Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту між двома товаришами, в ході якого один з них отримав тяжкі тілесні ушкодження

757

На Хмельниччині правоохоронці встановлюють обставини нанесення чоловіком тяжких тілесних ушкоджень своєму 34-річному товаришу. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився 11 квітня в селі Сивороги, що в Дунаєвецькому районі. За попередніми даними 53-річний селянин чаркував разом зі своїм 34-річним товаришом. Як часто буває в таких ситуаціях, в ході розпивання алкоголю між чоловіками виник конфлікт, котрий згодом дійшов до фази застосування фізичної сили.

В результаті один з фігурантів конфлікту став постраждалим. 34-річному чоловіку його старший товариш наніс удар дерев’яною палицею по спині, що спричинило перелом ребр та пневмоторакс легень.

З цими травмами потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення Дунаєвецької ЦРЛ.

Читайте також: На Хмельниччині впіймали на хабарництві одного із обласних керівників поліції

Знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили.

Слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

" " " "