У Хмельницькому поліція розслідує обставини факту хуліганства з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень

Між двома компаніями людей виникла суперечка з бійкою

1738

У Хмельницькому поліція розслідує обставини конфлікту між двома групами людей, в результаті якого представнику однієї із них нанесли тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Хмельницькій області.

Інцидент  трапився 11 липня на вулиці Чорновола, що в обласному центрі. Між двома компаніями виникла суперечка, яка в подальшому переросла в бійку. В якийсь момент представник однієї з компаній, 21-річний юнак, схопив палицю та напав з нею на своїх опонентів. При цьому він без розбору почав бити як чоловіків, так і жінок.

Побиття закінчилося тим, що один з постраждалих отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та закритого перелому потиличної кістки. Потерпілого госпіталізували до нейрохірургічного відділення Хмельницької обласної лікарні.

Побачивши це жорстоке побиття , свідки інциденту викликали поліцію, яка приїхала за вказаною адресою вже за декілька хвилин. Компанія нападника одразу ж була заспокоєна, а самого ж молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: На Хмельниччині поліція затримала підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Слід зазначити, що раніше цей чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. Зараз йому оголошено підозру відповідно до частини 4 статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. У разі підтвердження вини зловмисника на суді, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

" " " "