Обґрунтована підозра: адвокат з Хмельниччини допоміг привласнити комунальні кошти

За сприяння підозрюваного на рахунок одного з ФОПів було переведено 836 тисяч гривень комунальних коштів під приводом, буцім-то, необхідності покупки запчастин

838

Хмельницька обласна прокуратура в обличчі ї керівника Олексія олійника оголосила про підозру одному з місцевих адвокатів, який замаскував підробними документами факт незаконного привласнення комунальних коштів третіми особами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

В ході слідства було встановлено, що на рахунок одного чоловіка діючого як ФОП, за сприяння головного бухгалтера, було нараховано 836 мільйонів гривень, які, буцім-то, мали використатись на придбання нових запчастин. При цьому вищезазначений адвокат склав завідомо недостовірні документи аби приховати факт злочину. Для ще більшого маскування, частину коштів перевели на інший рахунок, а решту – в готівку.

Читайте також: У Хмельницькому правоохоронці затримали водія вантажівки “під препаратами”

Наразі досудове розслідування все ще триває. Усі остаточні обставини незаконного збагачення групи осіб встановлюються. За цей вчинок підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

" " " "