Лабрадор вкусив хлопчика꞉ господаря оштрафують та конфіскують тварину

Події відбувалися у Шепетівці

755

Там у травні цього ж року, неподалік ТЦ «Стратон», що розташований на вулиці Героїв Небесної Сотні, молодий чоловік вигулював лабрадора. Пес був без намордника. В той же час до магазину прийшла сімꞌя з хлопчиком. Батьки пішли у приміщення магазину «Стратон», а дитина залишилася чекати їх на вулиці.

Лабрадор був привꞌязаний на вулиці. Власник собаки запропонував малому його погладити. Однак тільки дитина протягнула ліву руку аби це зробити, пес вкусив його за неї. З руки почала йти кров.

Справу розглядали у суді.

Про те, що  власник лабрадора винен в адміністративному порушенні  підтвердили і слова свідків, і пояснювальна записка самого хлопчика, яку той написав у присутності матері.

Отож, суд  визнав чоловіка  винним у вчиненні адміністративного правопорушення та  наклав на нього адміністративне стягнення. Чоловіку доведеться заплатити штраф  у розмірі 5 не­опо­дат­ко­ву­ва­них мі­ні­му­мів до­хо­дів гро­ма­дян, що ста­но­вить 85  гри­вень та судовий збір  у розмірі 454 гривень. Крім того, у нього конфіскують  собаку−лабрадора.

Постанова суду має бути звернута до виконання протягом трьох місяців з дня набрання нею законної сили.

Нагадаємо, що у Хмельницькому відбулася всеукраїнська виставка собак

" " " "