Працівники харчоблоків усіх освітніх закладів Хмельницького пройдуть позачерговий медогляд

Це стосуватиметься і працівників харчоблоків усіх навчальних закладів Хмельницької міської громади

548

Позачергові медогляди, повꞌязані із надзвичайною ситуацією у НВО №1, де  масово захворіли молодші школярі, а в кількох працівників харчоблоку виявлено золотистий стафілокок, який і спровокував інфекцію.

Про необхідність позачергового медогляду персоналу харчоблоків, говорили на брифінгу, вчора, 13 вересня, у Хмельницькій міській раді. Так, за словами заступника міського голови Михайла Кривака, усі працівники харчоблоку  НВО №1 проходили медогляд у поліклініці №4 м. Хмельницького.  Проте міська рада ініціює повторне обовꞌязкове проходження медогляду для всіх працівників харчоблоків освітніх закладів Хмельницької міської громади.

На необхідність повторного медичного огляду звернув увагу і голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій. Він зауважив, що контролювати проходження медогляду мають  керівники освітніх закладів. Крім того, до проходження медогляду відповідально має ставитися і сам персонал харчоблоків. Також очільник області додав, що вважає необхідною перевірку всіх навчальних закладів Хмельниччини аби запобігти подібним ситуаціям, про це він написав на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Читайте також꞉  Як працюватиме хмельницька школа, у якій виявили золотистий стафілокок

" " " "